[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Шановні Друзі!

23 грудня 2014 о 21 годині в Україні ( о 19:00 за Грінвіч часом) ми запрошуємо Вас приєднатися до Планетарної Події – Відкриття Воріт Землі Силам Світла.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][imageeffect image=”2901″ target=”_self”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][divider_line type=”divider_blank”][divider_line type=”divider_blank”][vc_column_text]Ми одночасно протягом двох хвилин нашого часу будемо разом читати “Молитву Силам Добра”, закликаючи усе людство, незалежно від переконань, Відкрити Двері Землі Силам Добра і Світла.

Це Facebook Подія . Приєднуйтесь до нас і поділіться з друзями.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Молитва Силам Добра

☆☆☆

Боже,
Викликай усі благії Сили!
Нехай будуть вони долучені до перетворення світу!
І нехай усі Сили Добра
у вигляді Любові
від Світла і Чистоти починають працювати,
щоб приборкати зло, і щоб
Царство Божиє і правда Його
могли прийти на Землю якнайскоріше,
і Золоте Століття настало серед людей!
Амінь.
(3 рази)

☆☆☆

Чому?

Ця молитва, повторена три рази є ключ до відкриття Воріт Землі для Істот Світла.
Майстер Омраам Мікаель Айванхов сказав:

“Навіть наймогутніші істоти божественного світу не можуть безпосередньо впливати на Землю. Чому?

Тому що вони створені не з фізичної матерії. Для того, щоб вони змогли допомагати нам, люди можуть дати їм таку можливість.

Так як Земля подібна фортеці, чиї жителі чинять опір і не сприймають світлих духів, то фортеця буде непробивна для істот світла, і тоді необхідні союзники для відкриття воріт.

Ось чому небо шукає союзників на Землі, які б допомогли їм прийти.
Духовні люди і є по суті такі союзники, завдяки яким небо може потрапити у цю фортецю під назвою Земля і все перетворити
”.

Як?

Ми просто повинні сказати ці слова голосно три рази, тому що слово виробляє хвилі, які впливають на все творіння


Якщо ми одночасно говоримо ті ж слова і в той же час, ми можемо створити величезну хвилю, яку буде чутно по всьому Всесвіту! І це займе всього тільки дві хвилини вашого життя!
Учитель часто говорив, що Сила думки, еквівалентна лазеру, коли люди збираються разом в молитві або медитації.

Слово є ще більш потужним, коли вимовляється вголос.
Також, 23 грудня 2014 – день зимового сонцестояння, і це дуже сприятливий день. Ми запрошуємо людей усіх країн об’єднатися, щоб читати вголос слова “Молитва Силам Добра”, і, таким чином, використовувати ці космічні енергії, щоб почати процес духовного відродження в нас і закликати Сили Світла в усьому Світі.
.

Коли?
23 грудня, 2014 — о 21:00 (Україна)

Учитель пояснював космічну важливість сезонів, фаз місяця і сонцестояння як сприятливий час для духовного відродження. Ми знаємо, що людина є частиною Всесвіту і тісно пов’язана з природними процесами.
Подібно проростання зерна, робота відбувається на психічному плані людини: в зимове сонцестояння, в найнижчій точці земного періоду, зерно Вищого Божественного Я починає проростати.
21 грудня є днем зимового сонцестояння, і два дні потому 23го грудня настає молодик. Майстер пояснював, що починаючи щось важливе, треба завжди вибирати час нового місяця, тому що згідно закону аналогії, який управляє Всесвітом, фаза зростання місяця сприятливо позначається на характері процесу формування та здійснення задумки.

Дякуємо!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][/vc_column][/vc_row]