[vc_row][vc_column width= »1/1″][vc_column_text]

Скъпи съюзници на Светлината!

На 23 декември, 2014 г. от 19:00 часа (GMT – UK време, 21:00 – българско време), Ви каним да се присъедините към планетарното събитие за отваряне вратите на Силите на Светлината.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width= »1/2″][imageeffect image= »2901″ target= »_self »][/vc_column][vc_column width= »1/2″][divider_line type= »divider_blank »][divider_line type= »divider_blank »][vc_column_text]We will simultaneously spend two minutes saying “The Prayer to the Forces of Good”, encouraging all humanity together, whatever their belief, to open the Gates of the Earth to the Forces of Light. (soon to be translated into several languages).

This is a Facebook Event. Follow us and share with friends.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width= »1/1″][vc_column_text]

The Prayer to the Forces of Good

☆☆☆

О, Боже,

Позволи силите на доброто да бъдат приведени в движение

за да преобразят света.

Нека силите на доброто под форма

на любов, светлина и чистота

да работят и изкоренят злото,

така че Царството Божие и Неговата Правда

да дойдат на земята без закъснение

и Златния век да царува между хората. 

Амин. Така да бъде.

(3 пъти)

☆☆☆

Тази молитва казана 3 ПЪТИ е ключът за отварянето на портите на земята за светлите същества.

Учителят Омраам Микаел Айванхов казва:

« Дори и най-могъщите същества от Божествения свят не могат да действат директно върху Земята. Защо?

Защото те не са направени от физическа материя. За да могат да се намесят, човешките същества трябва да им дадат тази възможност. Тъй като земята е като крепост, чиито обитатели са против допускане на светли духове, са необходими съюзници, които да отворят вратите. 

На земята, човешките същества са толкова мощни, колкото небесните армии и докато искат да им се противопоставят, крепостта ще остане непроходима.

Поради тази причина небето търси съюзници, които са съгласни да ги пропуснат на Земята. Духовните хора са точно това: съюзници, благодарение на които небето може да проникне в тази крепост, наречена Земя и да трансформира всичко « .

КАК?

Просто трябва да кажем молитвата на глас три пъти, тъй като речта произвежда вълни, които имат ефект върху цялото творение. Ако кажем, едни и същи думи по едно и също време, можем да създадем една огромна вълна, която ще бъде чута в цялата Вселена. ЩЕ ОТНЕМЕ САМО 2 МИНУТИ ОТ ЖИВОТА ВИ!

Учителят говори често за лазерната сила на мисълта, когато хората се обединят в молитва или медитация.

« Словото » е още по-мощно, когато се произнася на глас. Тъй като 23ти Декември 2014 е много предвещаващ ден, каним хора от всички страни и от всички религии да се обединят, за да кажат на глас думите на « Молитва към силите на доброто » и да използват тези космически енергии, за да започнат процеса на вътрешна регенерация и да призоват силите на светлината в целия свят.

КОГА? 23-ти декември 2014 – 19:00 (UTC – GMT)

Учителят обяснява космическото значение на сезоните, фазите на Луната и слънцестоенето като време на регенерация. Хората, като част от вселената, участват непосредствено в естествения процес на покълване и цъфтеж.

Подобно на семе, което покълва под земята, в тъмната страна на низшата природа, започват да покълват семена на божественото съзнание в психиката на всяко човешко същество по време на зимното слънцестоене.

21 декември е зимното слънцестоене, а два дни след това изгрява нова луна на 23 декември.

Учителят обяснява, че при започване на нещо важно, вие винаги трябва да изберете растяща фаза на Луната, защото според закона на аналогията, която управлява Вселената, растящата фаза на Луната е от полза за естествения процес на растеж.

Благодарим ви и бъдете благословени!

За повече подробности следете блога посветен на учителя Омраам Микаел Айванхов http://with-omraam.com/

Europe (Paris, Rome, Madrid, Brussels, Amsterdam, Berlin) Wednesday 23 December 2014, 20.00.00 UTC+1 hour
London (United Kingdom – England) Wednesday 23 December 2014, 19.00.00 UTC
Los Angeles (U.S.A. – California) Wednesday 23 December 2014, 11.00.00 UTC-8 hours
New York (U.S.A. – New York) Wednesday 23 December 2014, 14.00.00 UTC-5 hours
Moscow (Russia) Wednesday 23 December 2014, 22.00.00 UTC+3 hours
Mumbai (India – Maharashtra) Thursday 24 December 2014, 0.30.00 UTC+5:30 hours
Sydney (Australia – New South Wales) Thursday 24 December 2014, 6.00.00 UTC+11 hours
Abu Dhabi (United Arab Emirates – Abu Dhabi) Wednesday 23 December 2014, 23.00.00 UTC+4 hours[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width= »1/1″][/vc_column][/vc_row]